Voetbalquiz

Vrijdagavond 3 november was het restaurant op de tweede etage van het Koning Willem II Stadion het decor van de jaarlijkse voetbalquiz. Na het succes van vorig jaar hadden 32 koppels zich ingeschreven voor de editie van dit seizoen. Na de voorrondes werden de deelnemers ingedeeld in de Champions League en een Europa League ronde. De Finale werd gespeeld met de vijf hoogst geëindigde koppels van de Champions League, waarin het tussen drie koppels nek aan nek ging. De hoofdprijs in beide Leagues was een voetbalreis, maar ook de nummers twee en drie gingen naar huis met een mooie prijs. Ook was er deze avond een Mysterie Guest in de persoon van voormalig Willem II verdediger Nuelson Wau.

 

Er waren meerdere speelrondes, waarin de deelnemers werden getest op hun kennis van Willem II, WK’s en EK’s, Europees voetbal en de Eredivisie. En de kennis was deze avond van een hoog niveau, want wie weet er eigenlijk dat ene Mario Molenaar bij de Tricolores heeft gespeeld? En wie kan er vijf spelers noemen die op de vier laatste WK’s in actie zijn gekomen voor hun land?

 

Uitslag Champions League (Finale)

1. Camiel Boor en Tom Roijers 19 punten
2. Reno en Marco 14 punten
3. Jeroen Gerats en Rick Huybregts 14 punten
4. Paul en Gunther 6 punten
5. Bart van Gijsel en Thomas Raaijmakers 6 punten

Uitslag Europa League

1. Sander van Broekhoven en Sjors Jonkers 85 punten
2. Jeroen van den Assem en Danny Straatman 84 punten
3. Ralf Langenberg en Henk van Meel 81 punten

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.