Kerstbingo

Woensdagvond 21 december was het Koning Willem II stadion weer het decor van de jaarlijkse Kerstbingo van de Supportersclub Willem II. Een kleine 500 mensen hadden de weg gevonden naar de Co Adriaanse en Dr. Frantisek Fadrhonc zalen op de eerste etage, waar voorzitter Jan van den Dries na zijn welkomstwoord iets na de klok van acht uur de eerste bingobal (34) van de avond uit de ballenmachine haalde.

Terwijl de zaal pas open ging om 19.30 uur, melden de eerste bezoekers zich een half uur eerder al bij de hoofdingang van het Koning Willem II Stadion. Om de drukte bij het kaopen van de kaarten te spreiden, waren er dit jaar twee kassa’s. Bij binnenkomst werd iedereen getrakteerd op lekkere erwtensoep, die beschikbaar was gesteld door de De Jong Soep. Met wat passen en meten kon toch iedereen een plaatsje vinden in de zaal en hoewel er in sommige rijen wat krapte onstond, mocht dat de pret en goede sfeer niet drukken.

Tien grote rondes werden er op deze gezellige avond gespeeld en als klap op de vuurpijl waren er ook nog drie mooie superrondes. Leuke prijzen als waardebonnen voor gratis sporten, geschenkbonnen, Willem II VIP-arrangementen en hotelovernachtingen waren er te verdienen en in de drie superrondes stonden er oa. twee fietsen en een grote plasma-TV op het spel.

Voor het beschkbaar stellen van de prijzen, wil de Supportersclub de volgende sponsoren hartelijk danken:

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.