Jorn van Abeelen

jornvanabeelen

Ik ben Jorn van Abeelen, 25 jaar en woon in Tilburg. Al een aantal jaar heb ik een seizoenskaart van ABC en daarnaast ga ik de laatste jaren ook naar (bijna) alle uitwedstrijden. Verder ben ik veertien jaar actief geweest als (jeugd)leider bij twee amateurverenigingen en actief geweest toen ik nog studeerde als vrijwilliger in een aantal commissies. Bij Willem II vind ik het mooi om te zien dat er zoveel vrijwilligers bezig zijn om alles zo goed mogelijk te regelen voor alle supporters. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen en me ervoor inzetten dat er zoveel mogelijk supporters mee blijven gaan naar uitwedstrijden, maar ook alle andere activiteiten die de Supportersclub organiseert voor alle Willem II supporters en haar leden.

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.