Jeugdbingo

Woensdagmiddag 1 februari stond de jaarlijkse Jeugdbingo voor de jeugdleden van de Supportersclub en leden van de Willem II Kings weer op het programma. De belangstelling was overweldigend, want in het Koning Willem II Restaurant was geen lege stoel meer te vinden. Dus bij de supporters van de Tricolores heeft de jeugd zeker de toekomst. Namens de A-selectie waren Francisco Sol, Andreias Calcan, Victor van den Bogert en Thomas Kok aanwezig om te assisteren bij de ballenmachine, het uitreiken van de prijzen en het uitdelen van vele, vele handtekeningen.

Buiten was het de gehele dag wat aan de frisse kant, maar in het stadion was er vooral veel gezelligheid en overzichtelijke drukte. Na de opening door de voorzitter van de Supportersclub Jan van den Dries, was het even na half vier tijd voor de eerste bingoronde. Nummer 46 was het eerste getal wat uit het bingoapparaat werd gehaald door “ballenjongen” Francisco Sol. De eerste twee rondes waren de prijzen Willem II bidons en sjaals.en de hoofdprijzen waren buskaarten voor een uitwedstrijd, kinderfeestjes bij Willem II en Happy Italië en de grote hoofdprijs was een seizoenkaart 2017-2018. Kingo was natuurlijk ook aanwezig en begeleidde de winnaars naar de jury en de prijzentafel. Tussen elke twee rondes was er een korte pauze waarbij de inwendige mens werd getrakteerd op chips en een snoepzak. Na elke twee rondes nam een andere speler de honneurs waar voor het trekken van de bingoballen.

De spelers gingen na hun ballenbeurt de zaal in, om de jonge Willem II supporters te assisteren bij het afstrepen van de getallen, Allerlei talen rolden door de zaal heen, waaronder Spaans, Engels, een vleugje Roemeens en hier en daar Tilburgs dialect. Naar verluidt is Francisco Sol de hele avond bezig geweest, om de juiste Spaanse vertaling te zoeken voor het woord welluk. In de achtste ronde werd de superhoofdprijs van deze middag verdeeld. Een seizoenkaart 2017 – 2018 en daar ging Amber Claassens, 11 jaar en speelster van SV Reeshof mee aan de haal.

Foto’s: Ruud Rovers

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.