Henk van Meel

Hallo, mijn naam is Henk van Meel en ik ben geboren en getogen in Dongen, maar sinds 1993 ben ik woonachtig in het Tilburgse. In mijn jeugdjaren speelde ik tot 1983 als keeper bij DVVC in mijn geboorteplaats Dongen, daarna drie seizoenen bij VV Waspik om vervolgens begin jaren negentig af te bouwen bij St. Pieter in Maastricht. Mijn trainer in Waspik was Tom Smits die destijds speelde als middenvelder bij de Tricolores en sindsdien ben ik een trouw supporter van de mooiste club van het land. Daarvoor bezocht ik ook wel eens een thuiswedstrijd, maar dan aan de hand van mijn opa. In 2002 meldde ik mij aan als vrijwilliger voor het team achter de website van de Supportersclub Willem II. Het maken van wedstrijdenverslagen, nieuwsberichten, schrijven van columns en achtergrondverhalen zijn mijn dagelijkse werkzaamheden. Sinds 2007 wordt de hele aankleding van de website door Geert van Erven en mijzelf verzorgd. Samen met hem reis ik dan ook vaak alle uitwedstrijden af van de Tricolores af. Zelfs voor de trainingskampen in Portugal, Duitsland en Spanje draaien wij onze hand niet om en reizen we de 5.000 kilometer achter onze fantastische club aan. Aan het begin van het seizoen 2007-2008 kwam de vacature bestuurslid Mediazaken vrij en ik heb mij daar als opvolger van Alex Dankers in het verlengde van mijn vrijwilligersfunctie voor verkiesbaar gesteld.

Naast mijn algemene bestuurlijke werkzaamheden hou ik mij dus voornamelijk bezig met de website en het clubblad de Willem II-er. Maar de belangrijkste taak wordt toch het behartigen van de belangen van alle Willem II supporters in het algemeen en de leden van de Supportersclub Willem II in het bijzonder.

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.