Fons de Kok

fonsdekok

Mijn naam is Fons de Kok, 34 jaar oud en woonachtig in Dongen. Ik woon daar samen met mijn vriendin Natascha de Bruijn en wij hebben twee prachtige kinderen, Jelle en Stijn. Ik kom al ruim twintig jaar bij Willem II en heb dus al vele hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Degradaties, Europees voetbal, promoties, een kampioenschap en ook de periode dat Willem II aan de rand van de afgrond stond. Binnen de Supportersclub Willem II ben ik al geruime tijd actief als vrijwilliger. Ik heb ondersteuning geboden bij de organisatie van diverse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de kerstbingo, de stadionmarkt en het kamperen op het veld. Daarnaast assisteer ik bij de kaartverkoop en bij uitwedstrijden help ik ook een handje mee. Ik doe dit omdat ik het geweldig vind om het de supporters van Willem II naar de zin te maken en ook zelf een leuke dag / middag of avond te beleven. Ik ben sinds september 2014 gekozen als Secretaris van de Supportersclub. Ik heb er ontzettend veel zin in om nu op deze manier een bijdrage te leveren aan de mooiste (Supporters) club van het land!

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.