Busreizen

Sinds jaar en dag organiseert de Supportersclub Willem II elk seizoen busreizen naar alle uitwedstrijden in de Eredivisie en de KNVB beker (bij voldoende deelname). Met ingang van dit seizoen kunnen buskaarten gekocht worden rondom de thuiswedstrijden in het kantoor van de Supportersclub Willem II en online (Ideal) via deze webshop.

Onze partner daarbij is touringcarbedrijf Sabeh Tours uit Berkel-Enschot.

OM BUSKAARTEN TE BESTELLEN IS HET NIET MEER NODIG OM IN TE LOGGEN !!!!!

Buskaarten

Ga naar het tabblad Online bestellen in het menu Webshop. Daar klik je op de wedstrijd waarvoor je buskaarten wilt bestellen (afbeelding 1).

 

Hierna selecteer je een lid of niet-lid kaart en geef je je naam, e-mail adres en lidmaatschapsnummer (indien van toepassing) in (afbeelding 2). Vervolgens voeg je de bestelling toe aan je winkelwagen, die je daarna opent om af te rekenen. Controleer hier je gegevens om vervolgens af te rekenen (afbeelding 3). Nadat je je factuurgegevens hebt ingevuld, betaalwijze (Ideal) hebt geselecteerd en akkoord bent gegaan met de voorwaarden (bus-reglement), plaats je je bestelling door op de bestelknop te klikken (afbeelding 4). Log daarna in bij je bank om de betaling af te ronden. Nadat je bank deze heeft goedgekeurd en een controle door onze webshopbeheerder, ontvang je per mail een bestelbevestiging en een voucher (afbeelding 5). Deze print je uit en toon je bij het instappen op de wedstrijddag. Bestel je voor meerdere personen (leden en/of niet-leden) kaarten in dezelfde bestelling, dan hun namen (indien van toepassing ook het lidnummer) vermelden in het opmerkingenveld.

Wil je met een vriend (die ook met ons reist) in dezelfde bus zitten, graag ingeven in opmerkingenveld (maximaal één naam).

Mocht je na het lezen van bovenstaande handleiding toch tegen problemen aanlopen, neem dan telefonisch via 06 – 50968945 (tussen 18.30 uur en 21.00 uur) contact op met de Webshop-beheerder. Als U belt, zorg dan dat U achter de PC/laptop zit en Uw bankgegevens bij de hand heeft.

Voor overige vragen over busreizen, kan telefonisch contact worden opgenomen via 06 – 23146138 of door te mailen naar Busreizen.

Het is mogelijk dat de voucher e-mail niet in je Postvak IN komt, dus check ook je Spam-map.

LET OP !!!!! Leden dienen lidnummer in te geven in invulveld (afbeelding 2).

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.