Busreizen

Sinds jaar en dag organiseert de Supportersclub Willem II elk seizoen busreizen naar alle uitwedstrijden in de Eredivisie en de KNVB beker (bij voldoende deelname). Met ingang van dit seizoen kunnen buskaarten alleen nog maar online (Ideal) gekocht worden via deze webshop.

 


 

Nadat je bank de betaling heeft goedgekeurd, keer je terug op de site en zie je de bestelbevestiging. Ook ontvang je na controle door de webshopbeerder per mail een je voucher(s). Echter supporters ontvangen bij sommige providers deze mail niet. In dat geval kunt u bij het instappen uw naam noemen. Bestel je voor meerdere personen tegelijk een kaart, zet dan de overige namen (en eventuele lidnummers) in het Bestelnotities-veld. Zonder deze gegevens zal je bestelling NIET in behandeling worden genomen.

 

Wil je met een vriend (die ook met ons reist) in dezelfde bus zitten, graag ingeven in opmerkingenveld (maximaal één naam). Dan gaan wij ons best doen om je voorkeur in te plannen bij de busindeling.

 

Mocht je na het lezen van de handleiding toch tegen problemen aanlopen, neem dan telefonisch via 06 - 50968945 (tussen 18.30 uur en 21.00 uur) contact op met de Webshop-beheerder. Als je belt, zorg dan dat je achter de PC/laptop zit en je bankgegevens bij de hand hebt.

 

Voor overige vragen over busreizen, kan telefonisch contact worden opgenomen via 06 - 23146138 of door te mailen naar Busreizen.

 

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.