Bestuur2019-10-02T09:59:15+00:00

Jorn van Abeelen

Ik ben Jorn van Abeelen, 25 jaar en woon in Tilburg. Al een aantal jaar heb ik een seizoenskaart van ABC en daarnaast ga ik de laatste jaren ook naar (bijna) alle uitwedstrijden. Verder ben ik veertien jaar actief geweest als (jeugd)leider bij twee amateurverenigingen en actief geweest toen ik nog studeerde als vrijwilliger in een aantal commissies. Bij Willem II vind ik het mooi om te zien dat er zoveel vrijwilligers bezig zijn om alles zo goed mogelijk te regelen voor alle supporters. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen en me ervoor inzetten dat er zoveel mogelijk supporters mee blijven gaan naar uitwedstrijden, maar ook alle andere activiteiten die de Supportersclub organiseert voor alle Willem II supporters en haar leden.

Email Jorn

Erwin van Broekhoven

Ik ben Erwin van Broekhoven, 29 jaar en geboren en getogen Tilburger. Vroeger ben ik als klein ‘manneke’ een aantal keren met mijn opa mee naar Willem II gegaan. Later kreeg ik van mijn ouders een seizoenskaart op vak K alvorens te verhuizen naar vak A. Na een periode zonder seizoenskaart ben ik nu al weer een aantal jaren te vinden op de Kingside en bezoek ik met grote regelmaat ook de uitwedstrijden van Willem II. Ik leverde toen ook al hand en span diensten bij de supportersclub Willem II, omdat ik de persoonlijke overtuiging heb dat wanneer je lid bent van een vereniging dat je dan ook je steentje moet bijdragen. Dit is later uitgegroeid tot de functie van penningmeester.

Email Erwin

Arvid van den Dries

Jan van den Dries

Mijn naam is Jan van den Dries. Ik ben in Tilburg geboren op 23 augustus 1951 en al sinds 1974 gelukkig getrouwd met Gerry van Wijk. Wij zijn de trotse ouders van drie volwassen kinderen: Esther, Anouk en Arvid. De laatste is een échte Willem II supporter die zijn vader in al zijn fanatisme is voorbijgestreefd. In het dagelijks leven werk ik momenteel voor de UNIE, een vakbond voor onderwijspersoneel. Ook daar vormt het behartigen van, soms tegenstrijdige, belangen de hoofdmoot van mijn werk. Met mijn vader kwam ik in de jaren ’60 vaak naar Willem II kijken. Vast in mijn herinnering zit het sfeervolle oude stadion met de sintelbaan, de springbak achter het doel, de beroemde stadionklok en de zee van paraplu’s als het weer eens met bakken tegelijk uit de hemel naar beneden kwam. Bekende namen van spelers als Chris Feijt, Jan Brooijmans, Coy Koopal, Henk van Rooij en Bud Brocken, ik heb ze allemaal zien schitteren aan de Goirleseweg. Het “chocolade, pepermunt, drop en kauwgom” van de snoepverkopers op de tribunes galmt nog steeds na in mijn oren als ik aan die bijzondere en nostalgische tijd moet terug denken. In het midden van de jaren zeventig ben ik Willem II een tijdje uit het oog verloren, maar de liefde laaide weer in alle hevigheid op toen de club in 1987 na drie seizoenen op het tweede plan terug naar de Eredivisie promoveerde. Vanaf dat jaar was ik weer “verkocht” en verknocht aan mijn club en dat werd in de jaren negentig natuurlijk alleen maar erger toen Arvid een Willem II supporter werd en de successen toenamen met als hoogtepunten de Europese wedstrijden voor de UEFA Cup en Champions League.

Ik hoop ook dit seizoen als voorzitter een positieve bijdrage te leveren aan het werk van de Supportersclub Willem II. Da’s goed voor de supporters van deze mooie club, maar ook voor de club Willem II zelf!

Email Jan

Fons de Kok

Mijn naam is Fons de Kok, 39 jaar oud en woonachtig in Dongen met mijn twee prachtige kinderen, Jelle en Stijn. Ik kom al ruim vijfentwintig jaar bij Willem II en heb dus al vele hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Degradaties, Europees voetbal, promoties, een kampioenschap en ook de periode dat Willem II aan de rand van de afgrond stond. Het laatste hoogtepunt was natuurlijk de bekerfinale in 2019. In 2014 ben ik in het bestuur gekozen als secretaris, daarvoor was ik al al geruime tijd actief als vrijwilliger. Ik heb ondersteuning geboden bij de organisatie van diverse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de kerstbingo, de stadionmarkt en het kamperen op het veld.

Naast dat ik secretaris ben van de Supportersclub zit ik sinds 2019 ook namens de supporters in de clubraad.

Op 16-09-2019 ben ik wederom herkozen voor een periode van drie jaar. Ik heb er ontzettend veel zin in om me weer drie jaar in te zetten voor Supportersclub en Willem II !

Email Fons