Bestuur2019-07-01T20:39:26+00:00

Jorn van Abeelen

Ik ben Jorn van Abeelen, 25 jaar en woon in Tilburg. Al een aantal jaar heb ik een seizoenskaart van ABC en daarnaast ga ik de laatste jaren ook naar (bijna) alle uitwedstrijden. Verder ben ik veertien jaar actief geweest als (jeugd)leider bij twee amateurverenigingen en actief geweest toen ik nog studeerde als vrijwilliger in een aantal commissies. Bij Willem II vind ik het mooi om te zien dat er zoveel vrijwilligers bezig zijn om alles zo goed mogelijk te regelen voor alle supporters. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen en me ervoor inzetten dat er zoveel mogelijk supporters mee blijven gaan naar uitwedstrijden, maar ook alle andere activiteiten die de Supportersclub organiseert voor alle Willem II supporters en haar leden.

Email Jorn

Barbara Buster

Ik ben in 1969 in Goirle geboren en woon met mijn twee zonen Tim en Rik in Tilburg. Zoals je vaker leest en hoort; ook ik ging aan de hand van mijn vader mee naar Willem II. Het oude stadion met de sintelbaan, de klok en de bakfiets met snoep kan ik me nog goede herinneren. Ik heb zelf nooit gevoetbald, maar kijk graag naar het spelletje en ben ook regelmatig grensrechter bij Gudok. Ik ben een sportliefhebber; ik loop hard en doe aan fitness. In het dagelijks leven ben ik Manager Bedrijfsvoering bij Fontys Engineering In Eindhoven. Bij Willem II ben ik tijdens mijn studententijd begonnen als steward; een van de eerste vrouwelijke in die tijd. Door verhuizingen naar Amsterdam en omgeving ben ik enige tijd wat minder vaak geweest, maar toen ik in Tilburg ging wonen, nam ik weer een seizoenkaart. Mijn functie als penningmeester, was zeker in het begin een pittige tijd. Ik vind het erg leuk om mijn steentje bij te kunnen dragen ook al is het veel achter de schermen. Willem II is een prachtige club met een fantastische Supportersclub. Het is mooi om te zien hoe enthousiast de supporters de club altijd steunen. Namens de supporters zit ik in de Clubraad en van daaruit in de financiële commissie en de commissie ereleden van Willem II. Dus echt een rood-wit-blauw hart!

Email Barbara

Arvid van den Dries

Jan van den Dries

Mijn naam is Jan van den Dries. Ik ben in Tilburg geboren op 23 augustus 1951 en al sinds 1974 gelukkig getrouwd met Gerry van Wijk. Wij zijn de trotse ouders van drie volwassen kinderen: Esther, Anouk en Arvid. De laatste is een échte Willem II supporter die zijn vader in al zijn fanatisme is voorbijgestreefd. In het dagelijks leven werk ik momenteel voor de UNIE, een vakbond voor onderwijspersoneel. Ook daar vormt het behartigen van, soms tegenstrijdige, belangen de hoofdmoot van mijn werk. Met mijn vader kwam ik in de jaren ’60 vaak naar Willem II kijken. Vast in mijn herinnering zit het sfeervolle oude stadion met de sintelbaan, de springbak achter het doel, de beroemde stadionklok en de zee van paraplu’s als het weer eens met bakken tegelijk uit de hemel naar beneden kwam. Bekende namen van spelers als Chris Feijt, Jan Brooijmans, Coy Koopal, Henk van Rooij en Bud Brocken, ik heb ze allemaal zien schitteren aan de Goirleseweg. Het “chocolade, pepermunt, drop en kauwgom” van de snoepverkopers op de tribunes galmt nog steeds na in mijn oren als ik aan die bijzondere en nostalgische tijd moet terug denken. In het midden van de jaren zeventig ben ik Willem II een tijdje uit het oog verloren, maar de liefde laaide weer in alle hevigheid op toen de club in 1987 na drie seizoenen op het tweede plan terug naar de Eredivisie promoveerde. Vanaf dat jaar was ik weer “verkocht” en verknocht aan mijn club en dat werd in de jaren negentig natuurlijk alleen maar erger toen Arvid een Willem II supporter werd en de successen toenamen met als hoogtepunten de Europese wedstrijden voor de UEFA Cup en Champions League.

Ik hoop ook dit seizoen als voorzitter een positieve bijdrage te leveren aan het werk van de Supportersclub Willem II. Da’s goed voor de supporters van deze mooie club, maar ook voor de club Willem II zelf!

Email Jan

Fons de Kok

Mijn naam is Fons de Kok, 38 jaar oud en woonachtig in Dongen met mijn twee prachtige kinderen, Jelle en Stijn. Ik kom al ruim vijfentwintig jaar bij Willem II en heb dus al vele hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Degradaties, Europees voetbal, promoties, een kampioenschap en ook de periode dat Willem II aan de rand van de afgrond stond. Binnen de Supportersclub Willem II ben ik al geruime tijd actief als vrijwilliger. Ik heb ondersteuning geboden bij de organisatie van diverse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de kerstbingo, de stadionmarkt en het kamperen op het veld. Daarnaast assisteer ik bij de kaartverkoop en bij uitwedstrijden help ik ook een handje mee. Ik doe dit omdat ik het geweldig vind om het de supporters van Willem II naar de zin te maken en ook zelf een leuke dag / middag of avond te beleven. Ik ben sinds september 2014 gekozen als Secretaris van de Supportersclub. Ik heb er ontzettend veel zin in om nu op deze manier een bijdrage te leveren aan de mooiste (Supporters) club van het land!

Email Fons