Willem II speelt gelijk na aardige tweede helft

Willem II speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen de Belgische Eersteklasser Zulte Waregem. De Tricolores begonnen voortvarend aan de wedstrijd en kregen enige kansen om de openingstreffer te scoren. Gaande de eerste helft kwam de thuisploeg, door een tandje bij te schakelen meer op de helft van de Tricolorers. De voorsprong was dan ook terecht en daarbij werd de doelpuntenmaker weinig in de weg gelegd. Na de thee was er een ander Willem II te zien, dat over beide vleugels regelmatig doorkwam, maar het rendement was door een ontbrekende eindpass te laag. De gelijkmaker was wel terecht, omdat Willem II na rust een stuk beter voor de dag kwam. Bijna werd dit overwicht verzilverd door de winnende treffer, maar de Belgische goalie bracht op een 100% kans. Aan de andere kant werd er ook niet meer gescoord, zodat de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Klik hier voor het wedstrijdverslag.

2019-07-21T03:52:31+00:00