Willem II legt vleugelaanvaller Mats Köhlert vast

Willem II heeft deze week haar eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen vastgelegd. Mats Köhlert komt over van HSV en heeft een contract getekend tot de zomer van 2022. De aanvaller speelde sinds 2013 voor de club uit Hamburg. In het afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden voornamelijk in het tweede team en maakte drie keer zijn opwachting in de hoofdmacht van de 2. Bundesliga club.

Voordat hij werd ingelijfd in de jeugdopleiding van HSV, speelde hij in de jeugd van FC St. Pauli, SC Sperber en Eintracht Norderstedt.

De 21-jarige Köhlert is meervoudig Duits jeugdinternational. In zijn jeugd acteerde hij in reclames van o.a. BMW en Ikea en in de films Tatort: Borowski und der coole Hund (2011) en Schicksalsjahre (2011).

2019-05-31T11:39:55+00:00