Het heeft helaas niet zo mogen zijn

Willem II verloor vanavond in het Cars Jean Stadion met 6-2 van ADO Den Haag. In de Hofstad hadden de Tricolores een theoretische kans om de play-offs nog te halen, maar naast het eigen resultaat was men ook afhankelijk van het resultaat van FC Groningen. Willem II begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam op voorsprong. Bij rust stond het 1-1 en daarnaast stond FC Groningen in Emmen achter. Keerpunt was een domme rode kaart en de 3-2 achterstand door een benutte strafschop. Het stortte aan Tilburgse zijde als een kaartenhuis in elkaar en de gastheren konden daarna door blunders uiteindelijk nog drie doelpunten maken. De Tricolores speelden een prima tweede seizoenshelft, maar de laatste weken is het op bij de spelers. Tiende plaats en het spelen van de bekerfinale maakt de Willem II supporter trots op zijn club, maar als als. Helaas krijg je voor als geen punten en mis je daardoor het toetje van de play-offs.

Klik hier voor het wedstrijdverslag.

2019-05-17T14:45:34+00:00