Willem II 2 eindigt voorlaatste of laatste

Willem II 2 speelde gisterenavond zijn laatste wedstrijd in de Promotiepoule tegen Fortuna Sittard 2 en won door twee doelpunten van Wesley Spieringhs (foto) met 0-2. De Tricolores eindigen daardoor in de huidige situatie als voorlaatste, maar als Feyenoord 2 in haar laatste wedstrijd wint van ADO Den Haag 2, dan eindigen de Beloften van Willem II als laatste. Kampioen van de Promotiepoule is FC Emmen 2, dat de mogelijkheid heeft om te promoveren naar de Derde Divisie.

Willem II 2 eindigde in de Najaarscompetitie als derde in Poule B (o.a. winst in de De Kleine Derby) en deze eindklassering gaf recht op deelname aan de Promotiepoule. In deze Voorjaarscompetitie kon de ploeg van trainer Javier Rabanal echter geen potten breken, want tegen de Limburgers werd de enige zege behaald. De andere acht wedstrijden eindigden in een gelijkspel (3x) of nederlaag (5x).

Klik hier voor de uitslagen en stand van de Promotiepoule seizoen 2018 – 2019.

Foto: Nick van Hees

2019-05-14T08:37:21+00:00