Willem II  Jeugdbingo ook dit jaar weer keigaaf

Buiten was het lekker weer door een lentezonnetje, maar ook in het stadion liep de temperatuur behoorlijk op in afwachting van dat laatste nummer voor een volle kaart. Nummer 47 was het eerste getal wat uit het bingoapparaat werd gehaald. Er waren voor een enkel rijtje en twee rijtjes mooie prijzen als Willem II schrijfmappen, caps en playmobil. In de eerste vijf rondes waren de prijzen voor een volle kaart een busreis voor vier personen, waardebon van de Fanshop, vier kaarten voor een thuiswedstrijd, een wedstrijdbal met hantekeningen en vier toegangskaarten voor het concert van Villa Pardoes.

 

Maar de superhoofdprijs in de zesde en laatste ronde was natuurlijk de grote klapper van deze middag. Een seizoenkaart 2018 – 2019 en daar ging Sanne Spijkers, 11 jaar mee aan de haal.

 
Meer foto's komen snel online.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.