Willem II legt nieuwe aanwinst vast tot 2021

De in Tegelen geboren Limburger speelde in zijn jeugd voor TSC '04 en SC Irene. In de zomer 2014 stapte hij als amateurspeler over naar de Beloften van de kersverse Eredivisionist. Op de laatste speeldag van het seizoen 2014 - 2015, maakte hij zijn debuut voor de hoofdmacht in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. In juni 2015 tekende hij een profcontract voor twee seizoenen, met een optie voor één jaar (gelicht in 2017). Afgelopen seizoen was hij basisspeler bij de Fortunezen en kwam tot 36 optredens in de Jupiler League.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.