Gemengde gevoelens na seizoensafsluiting

Willem II heeft in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijk gespeeld tegen Vitesse. Voor beide ploegen stond er qua uitgangspunt niet veel meer op het spel: De Tricolores waren veilig en de gasten hadden zich al geplaatst voor de playoffs. Maar er toch enkele zaken om voor te spelen voor beide teams. Willem II kon met een zege en nederlagen van concurrenten nog enkele plaatsen stijgen en zo meer TV-gelden incasseren voor volgend seizoen. De ploeg uit Arnhem had nog uitzicht op plek vijf in de eindstand en daarmee thuisvoordeel halen in de playoffs voor Europees voetbal.

Klik hier voor het wedstrijdverslag

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.