Adrie Koster gepresenteerd als nieuwe trainer

Vanmiddag vond in de perszaal van het Koning Willem II Stadion de presentatie plaats van de nieuwe hoofdtrainer. Adrie Koster tekende daar zijn contract, dat hem tot 2019 aan Willem II verbindt. Ook assistent-trainer Gery Vink werd gepresenteerd en hij tekende een contract tot de zomer van 2021.

Ook werd vandaag bekend dat Harald Wapenaar en Willem II een nieuwe verbintenis zijn aangegaan tot 2020. Chima Onyeike (ex FC Dordrecht) is tot de zomer van 2021 toegevoegd aan de technische staf als fysiek-trainer en is daarmee de opvolger van Werner Martens.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.