Een punt in de Veste, waar het er drie moesten zijn

Willem II heeft een roerige week achter de rug, die vanavond mogelijk nog hectischer is afgesloten. Titelkandidaat en buurman PSV werd met 5-0 afgeserveerd en dat is op zich een heus statement te noemen. Het hoe, wat en waarom van deze overwnning zal misschien over een tijdje duidelijk worden, maar Tilburg pakt deze drie bonuspunten toch even mee. Domper op deze verfrissende overwinning was het uitvallen van Mattijs Branderhorst (bovenbeen) en Kostas Tsimikas (enkel).

Klik hier voor het wedstrijdverslag

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.