Arno Arts en Frank Demouge keren terug bij Willem II

Ze zijn eigenzinnig, eigenwijs, hard, maar fair. Ze namen niet altijd een blad voor de mond. Al hadden ze dat soms wel moeten doen in hun actieve carrières, maar dat konden ze niet. Op vrijdagavond 23 maart 2018 bezoeken een aantal Rebellen op uitnodiging van de Supportersclub Willem II het Koning Willem II Stadion voor een fantastische avond die in het teken staat van voetbal. Een avond vol entertainment die garant staat voor een gulle lach en mooie verhalen. Hier moet je als voetballiefhebber bij zijn geweest.


We hebben een fantastische line up met:

  • Arno Arts
  • Frank Demouge
  • Roelof Luinge
  • Marcel Meeuwis
  • Mystery Guest

Als lid van de Supportersclub bezoek je deze avond voor slechts € 10,00, als je geen lid bent van de Supportersclub ben je natuurlijk ook van harte welkom; echter de kaarten kosten dan € 15,00. De onlineverkoop is reeds gestart in de webshop en vanaf 10 januari zijn de kaarten ook te koop bij de receptie van het Koning Willem II Stadion en bij Rijwielhandel Guill van de Ven, aan de Nieuwlandstraat 47 in Tilburg.

De show start om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.15 uur en we sluiten de avond af met een spetterend feest op de 2e verdieping. Koop nu snel je kaarten want deze avond mag je niet missen.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.