Willem II geeft het opnieuw helemaal weg

Willem II leek vanavond (onterecht) met een punt te gaan vertrekken uit de Residentie. De Tricolores waren voor rust en tegen de verhouding in op een voorsprong gekomen, maar na de thee trok de betere thuisploeg na een kwartier de stand weer gelijk. In de slotfase ging de beuk erin bij de gastheren, maar Willem II gaf meerdere malen niet thuis. Het is namelijk pas buitenspel, als de scheidsrechter ervoor fluit. In de blessuretijd maakte Kostas Tsimikas in zijn eigen zestien een oliedomme overtreding. Gevolg een strafschop en met nul punten terug naar Tilburg.

Klik hier voor het wedstrijdverslag

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.