Supportersclub organiseert busreis naar SC Heerenveen

Bestellen kan in de Webshop. Ook Stichting KingZine organiseert een busreis.

 

 

Deze wedstrijd is ook met eigen vervoer te bezoeken. Kaarten á € 20,00 zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion. Vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten bestellen via Bestel je Kaartje (eenmalig account aanmaken). Daarnaast moet er een e-mail gestuurd worden naar Willem II Ticketing met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen. Na ontvangst van deze gegevens, zal de parkeerkaart worden toegestuurd.

 

De regeling is 1 op 2 en er zijn 150 parkeerkaarten beschikbaar. De verkoop van de kaarten start op 16 februari en loopt tot 2 maart 09.00 uur (online) en 12.30 uur (receptie). Omwisselen is vanaf 19.15 uur bij het stadion op parkeerplaats P5A.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.