Busreis naar Feyenoord is UITVERKOCHT

Voor deze busreis is het NIET mogelijk om een voorkeur door te geven.

 

 
Autocombi?
 

We zijn nog aan het proberen om supporters ook de mogelijkheid te bieden om met de auto af te reizen. Dit verzoek ligt bij de politie Rotterdam. Wanneer we toestemming krijgen zullen er 200 kaarten in de verkoop gaan. De regeling zal dan zijn: 50 auto's en 1 op 4 verkoop. De verkoop zal dan plaats vinden via Bestel je Kaartje. Wanneer de autocombi niet mogelijk is zullen op een later tijdstip de overige 200 kaarten in de verkoop gaan bij zowel bij de Supportersclub Willem II en Stichting KingZine.

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.