Willem II blijft door 1-1 hangen op de ranglijst

Willem II hervatte vanmiddag na de winterstop in eigen huis de competitie tegen FC Groningen. De Tricolores starten aardig aan de wedstrijd, maar enkele kansen werden niet verzilverd. De gasten kwamen na een kwartier spelen en een Tilburgs slippertje op voorsprong. Willem II had de pech dat twee kansen van Kostas Tsimikas voor rust onschadelijk werden gemaakt. Na de thee bleven de Tricolores op zoek naar de gelijkmaker, maar het veldspel was te matig om kansen af te dwingen. De 1-1 kwam er uiteindelijk wel, nadat invaller Ismail Azzaoui een individuele actie fraai afrondde. Willem II ging op zoek naar meer, maar het geboden spel bood daarvoor weinig mogelijkheden. Omdat ook de gasten niet meer gevaarlijk werden, eindigde de wedstrijd in een voor beide teams teleurstellend gelijkspel. 

Klik hier voor het wedstrijdverslag

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.