Supportersclub organiseert busreis naar Sparta

De Supportersclub organiseert op zondag 4 februari een busreis naar de wedstrijd Sparta Rotterdam – Willem II. De bussen vertrekken om 12.30 uur vanaf het Koning Willem II Stadion naar Het Kasteel, waar om 14.30 uur de aftrap is. Leden betalen € 20,00 en niet-leden betalen € 30,00 (inclusief toegangskaartje) voor de reis naar Spangen.

Bestellen kan in de Webshop.

Ook Stichting KingZine organiseert een busreis.

Deze wedstrijd is ook met eigen vervoer te bezoeken. Kaarten á € 10,00 zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion. Vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten online bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Willem II Ticketing met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen.

De regeling is 1 op 4 en er zijn 75 parkeerkaarten  beschikbaar. De verkoop van de kaarten start op 12 januari en loopt online tot 2 februari 09.00 uur en aan de receptie tot 12.30 uur. Omwisselen is tussen 13.00 uur en 13.30 uur op parkeerplaats Sandelingen Oost aan de A16.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.