Supportersclub organiseert busreis naar Ajax

De Supportersclub organiseert op zondag 24 december een busreis naar de wedstrijd Ajax – Willem II. De bussen vertrekken om 11.45 uur vanaf het Koning Willem II Stadion naar de Johan Cruijff Arena, waar om 14.30 uur de aftrap is. Leden betalen € 25,00 en niet-leden betalen € 35,00 (inclusief toegangskaartje) voor de reis naar Amsterdam.

Bestellen kan in de Webshop.

Deze wedstrijd is ook met eigen vervoer te bezoeken. Kaarten á € 25,00 zijn vanaf 4 december te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten online bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Willem II Ticketing met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen.

Het is niet toegestaan zich op de wedstrijddag te begeven in de binnenstad van Amsterdam. Supporters die met de auto afreizen kunnen parkeren op eigen gelegenheid op de diverse parkeerterreinen rondom de Amsterdam ArenA. Kosten € 12,00 per auto indien men ter plaatse betaald, in de voorverkoop zijn parkeerkaarten vanaf € 6,00 verkrijgbaar via Bestellen Parkeerkaart. Omwisselen kan vanaf 13.00 uur op de parkeerplaats van het uitvak bij de Arena.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.