Persoonlijke fouten breken Willem II op

Willem II speelde vanavond in een sfeerloze en halfvolle Gelredome met 2-2 gelijk tegen Vitesse. De Tricolores kwamen twee keer op voorsprong, gaven ondanks het mindere balbezit weinig weg en stonden tot aan de 88e minuut met 1-2 voor. Maar door te laat instappen van de Tilburgse defensie, wisten de gastheren op de valreep een punt veilig te stellen. Willem II bleef door de puntendeling weliswaar voor de derde keer op rij ongeslagen in Arnhem, maar ook dit punt zorgt er niet voor dat de Tricolores echt de aansluiting vinden met het linkerrijtje. En daarmee dus weg van de onderste regionen van de Eredivisie.

Klik hier voor het wedstrijdverslag

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.