Busreis naar VVV Venlo is UITVERKOCHT

De Supportersclub organiseert op zaterdag 25 november een busreis naar de wedstrijd VVV Venlo – Willem II. De bussen vertrekken om 16.30 uur vanaf het Koning Willem II Stadion naar het Stadion De Koel, waar om 18.30 uur de aftrap is. De busreis is inmiddels UITVERKOCHT.

 

Deze wedstrijd is nog wel met eigen vervoer te bezoeken. Kaarten á € 10,00 zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten online bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Willem II Ticketing met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen. De verkoop van de kaarten loopt online tot 24 november 09.00 uur en aan de receptie 12.30 uur. Omwisselplek wordt later bekend gemaakt en in Venlo is plaats voor 50 auto’s (regeling is 1 op 3).

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.