Supportersclub organiseert busreis naar Vitesse

De Supportersclub organiseert op woensdag 13 december een busreis naar de wedstrijd Vitesse – Willem II. De bussen vertrekken om 16.30 uur vanaf het Koning Willem II Stadion naar de Gelredome, waar om 18.30 uur de aftrap is. Leden betalen € 20,00 en niet-leden betalen € 30,00 (inclusief toegangskaartje) voor de reis naar Arnhem.

Bestellen kan rondom de thuiswedstrijden tegen Sparta, Heracles en NAC Breda in het kantoor van de Supportersclub en in de Webshop.

Ook Stichting KingZine organiseert een busreis en kaarten zijn online te koop via www.tilbo.com/webshop.

Deze wedstrijd is ook met eigen vervoer te bezoeken. Kaarten á € 10,00 zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten online bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Willem II Ticketing met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen.

De regeling is 1 op 3 (bij onvoldoende animo van 27 november 1 op 2) en er zijn 70 parkeerkaarten  beschikbaar. De verkoop van de kaarten loopt online tot 12 december 09.00 uur en aan de receptie 12.30 uur. Omwisselen kan vanaf 17.30 uur op de parkeerplaats van het uitvak bij de Gelredome.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.