Willem II verkoopt haar huid duur tegen Ajax

Willem II heeft vanavond de thuiswedstrijd tegen Ajax met 1-3 verloren. In een wedstrijd met veel emotie binnen en buiten de lijnen. De gasten kregen de betere mogelijkheden in de eerste helft, maar waren zeker niet de bovenliggende partij. De Tricolores starten sterk aan de ontmoeting, maar kwamen ook goed toen Klaas-Jan Hunterlaar op de paal kopte. Na de thee kwam Willem II op 1-0 via een strafschop en had een kans om de voorsprong te verdubbelen. Maar waar jezelf mist, vallen aan de andere kant wel de doelpunten. Na de gelijkmaker deden de Tricolores er alles aan om het punt veilig te stellen. Ajax bleef echter de druk opvoeren en uiteindelijk moest Willem II nog twee doelpunten toestaan. Buiten het veld toonden de Willem II supporters hun betrokkenheid bij de gebeurtenissen rondom Fran Sol. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland en niet in het minste door Fraanske zelf, die op zijn Facebook pagina iedereen bedankte voor het medeleven.

Klik hier voor het wedstrijdverslag

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.