Busreis naar FC Groningen is UITVERKOCHT

De Supportersclub organiseert op vrijdag 20 oktober een busreis naar de wedstrijd FC Groningen – Willem II. De bussen vertrekken om 15.30 uur vanaf het Koning Willem II Stadion naar het NoordLease Stadion, waar om 20.00 uur de aftrap is. De busreis is inmiddels UITVERKOCHT.

Deze wedstrijd is ook met eigen vervoer (geen OV en geen bezoek aan de binnenstad van Groningen) te bezoeken. Gratis kaarten zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten online bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Willem II Ticketing met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen. De verkoop van de kaarten loopt online tot 19 oktober 09.00 uur en aan de receptie tot 19 oktober 12.30 uur. Omwisselen vind plaats op de parkeerplaats bij het uitvak (P4) van het NoordLease Stadion.

Bijzonderheden

  • Er zal in het uitvak bier geschonken worden;
  • Er zullen geen netten meer aan de voorzijde van het uitvak hangen. Dit om het zicht voor de bezoekende supporters te bevorderen;
  • Bij de catering van het uitvak is er de mogelijkheid om ook met pin te betalen.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.