Tempoversnelling PSV is de Tricolores te machtig

Als een voetbalwedstrijd maar één helft was van 45 minuten, dan had Willem II een uitstekend resultaat behaald in een sfeerlos Philips Stadion. Want in de eerste helft was er niks aan het handje voor de Tricolores, dat via Ben Reinsta zelfs de grootste kans in het eerste bedrijf kreeg. Echter duurt een wedstrijd negentig minuten en na de onderbreking duwde PSV even het gaspedaal in en trof in zes minuten tijd drie maal doel. Het verzet van Willem II was al eerder in die serie van tegendoelpunten gebroken, waardoor het tweede gedeelte na de thee in een langzaam tempo naar het eindsignaal kabbelde. De twee aanvallende wissels in de 83e en 90e minuten veranderen uiteindelijk niks meer aan de 4-0 eindstand, behalve dat ze menige wenkbrauw in het vocaal aanwezige uitvak over de logica hiervan deden fronzen.

Klik hier voor het wedstrijdverslag

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.