Supportersclub organiseert busreis naar Feyenoord

Op zondag 27 augustus organiseert de Supportersclub een busreis naar de uitwedstrijd Feyenoord – Willem II. De bussen vertrekken om 10.30 uur vanaf het Koning Willem II Stadion richting De Kuip, waar de wedstrijd om 12.30 uur begint. Leden betalen € 25,50 en niet-leden betalen € 35,50 voor de reis (inclusief toegangskaart) naar de havenstad.

Buskaarten kunnen gekocht worden in de Webshop.

Ook Stichting KingZine organiseert ook een busreis naar Rotterdam-Zuid.

Deze wedstrijd is ook met eigen vervoer te bezoeken. Kaarten á € 25,30 zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten online bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Willem II Ticketing met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen. De verkoop van de kaarten loopt online tot 25 augustus 09.00 uur en aan de receptie tot 25 augustus 12.30 uur.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.