Busreis naar FC Utrecht is UITVERKOCHT

Op zondag 20 augustus organiseert de Supportersclub een busreis naar de uitwedstrijd FC Utrecht – Willem II. De bussen vertrekken om 12.45 uur vanaf het Koning Willem II Stadion richting De Galgenwaard, waar de wedstrijd om 14.30 uur begint. De busreis naar de Domstad is inmiddels UITVERKOCHT.

Ook Stichting KingZine organiseert ook een busreis naar Utrecht.

Deze wedstrijd is ook met de autocombi bezoeken. Kaarten á € 10,00 zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Er geldt een 1 op 2 regeling (minimaal twee personen per auto) en bij de Galgenwaard is ruimte voor 120 auto’s. Omwisselen is op de wedstrijddag op parkeerplaats De Lucht, die gelegen is aan A2 t.h.v. Bruchem, tussen 12.45-13.15 uur. Ook kun je de kaarten online bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Willem II Ticketing met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen. De verkoop van de kaarten loopt online tot 17 augustus 09.00 uur en aan de receptie tot 17 augustus 12.30 uur.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.