Geef jezelf of iemand anders op als Supporter v/d Week

Het nieuwe seizoen 2017 – 2018 komt er weer aan. Zoals alle voorgaande jaren zet de Supportersclub Willem II bij elke thuiswedstrijd van onze Tricolores een Supporter van de Week in het zonnetje!

Na een korte rondleiding door het stadion mag de Supporter van de Week bij de warming up van de spelers het veld mee op om van heel dichtbij te zien en te beleven hoe de spelers zich opwarmen en voorbereiden op de wedstrijd. Aan het slot van de warming up, als de spelers naar binnen gaan, mag de Supporter van de Week als klap op de vuurpijl met zijn of haar favoriete speler op de foto. Na afloop van de wedstrijd woon je de persconferentie met trainer Erwin van de Looi bij. Die foto kun je bij de volgende thuiswedstrijd, ingelijst en wel, ophalen als blijvende herinnering.

Lijkt het jou wat om een keer Supporter van de Week te zijn? Of gun je die eer liever aan iemand anders? Je broer, zus, vader, moeder, opa, oma, oom, tante, buurman, schoolvriend(in) of wie dan ook?

Geef jezelf of iemand anders dan op als Supporter van de Week door een mailtje te sturen aan Jan van den Dries. Zet in dat mailtje de volgende gegevens:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Lid Supportersclub ja of nee
  • Seizoenkaart ja of nee
  • Telefoonnummer

Ik probeer je dan in te delen in het schema van het nieuwe seizoen 2017 – 2018.

Vriendelijke rood-wit-blauwe groeten,

Jan van den Dries
Voorzitter Supportersclub Willem II

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterYouTube
Niets van onze website mag worden overgenomen zonder bronvermelding. Foto's niet zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.