Revolution Slider Error: Slider with alias stadionmarkt-header not found.
Maybe you mean: 'home juist' or 'bowlingavond-1' or 'jeugdbingo-1' or 'jeugdbingo-2' or 'kamperen-1' or 'kamperen-2'
Stadionmarkt2018-08-12T11:35:29+00:00

Stadionmarkt

Zondag 11 juni was het een drukte vanjewelste rondom het Koning Willem II Stadion. De jaarlijkse Stadionmarkt stond weer op het programma en dit jaar was het de 29e editie van dit evenement. Al rond de klok van zessen in de ochtend, stonden de eerste mensen al aan de hekken om op zoek te gaan naar dat ene ontbrekende item in hun verzameling of om hun kraam te gaan opbouwen. De vrijwilligers van de Supportersclub waren aanwezig om alles in goede banen te leiden, zodat de kraamhouders op hun toegewezen plekje op de ring en het voorterrein terecht kwamen.

Om 09.00 uur ging de kassa van de Markt “officieel” open, maar ruim voor die tijd had zich op het voorplein van het stadion al een behoorlijke rij van bezoekers gevormd. Qua bezoekersaantallen mag ook deze editie weer een succes genoemd worden en de prima weersomstandigheden hebben hier zeker aan bijgedragen. Een klein 1000 bezoekers snuffelden rond bij de vele kramen en de Bonheur Groep had enkele terrassen ingericht en ook Supporterscafé D’n Beitel was geopend. Het weer hielp dit jaar prima mee, met volop zon en temperaturen van boven de 25 graden.

De voorbereidingen voor de Stadionmarkt begonnen eind vorig jaar met het aanvragen van een vergunning, het vervaardigen van flyers, bestellen van kramen, boeken van het entertainment en de horeca-afspraken met de Bonheur Groep. Dit jaar werden er 175 kramen verhuurd en in de laatste weken vooraf aan de Stadionmarkt kwamen er nog aanvragen binnen. De Supportersclub dankt de kraamhouders hartelijk om ook deze Stadionmarkt tot een succes te maken.

Ook een woord van dank gaat uit naar de vele vrijwilligers, zonder wiens hulp ook deze editie niet mogelijk was geweest.