Jeugdbingo2018-08-02T12:14:34+00:00

Jeugdbingo

Woensdagmiddag 2 mei 2018 vond weer de jaarlijkse Jeugdbingo voor de jeugdleden van de Supportersclub en leden van de Willem II Kings plaats. De belangstelling was overweldigend, want in het Koning Willem II Restaurant was geen lege stoel meer te vinden. Dus bij de supporters van de Tricolores heeft de jeugd zeker de toekomst. Namens de A-selectie waren Freek Heerkens en Ben Rienstra aanwezig en beide bleken hun roeping te hebben gemist. Zij riepen als volleerde omroepers de nummers af en deelden daarnaast volop handtekeningen uit. Ook moesten de beide spelers met veel jeugdige supporters op de foto.

Buiten was het lekker weer door een lentezonnetje, maar ook in het stadion liep de temperatuur behoorlijk op in afwachting van dat laatste nummer voor een volle kaart. Nummer 47 was het eerste getal wat uit het bingoapparaat werd gehaald. Er waren voor een enkel rijtje en twee rijtjes mooie prijzen als Willem II schrijfmappen, caps en Playmobil. In de eerste vijf rondes waren de prijzen voor een volle kaart een busreis voor vier personen, waardebon van de Fanshop, vier kaarten voor een thuiswedstrijd, een wedstrijdbal met handtekeningen en vier toegangskaarten voor het concert van Villa Pardoes.

Maar de superhoofdprijs in de zesde en laatste ronde was natuurlijk de grote klapper van deze gezellige woensdagmiddag. Een seizoenkaart 2018 – 2019 en daar ging Sanne Spijkers, 11 jaar mee aan de haal.

Foto’s: Ruud Rovers