Project #SAMENNAARDEKUIP Update 22-03-2019

Afgelopen zaterdag zijn zo’n 600 Willem II supporters met een grote glimlach De Kuip uitgelopen. Wij hopen dat op de dag van de bekerfinale 17.500 Willem II-supporters met hetzelfde gevoel de Kuip uitkomen. De teller staat momenteel op € 14.363,00.

Om ervoor te zorgen dat de bekerfinale wederom een onvergetelijke Willem II-dag wordt, hebben alle supportersgroeperingen van Willem II de krachten gebundeld. We zijn in nauw overleg met Willem II bezig met de organisatie van de bekerfinale. Met Willem II overleggen wij over de organisatie van de kaartverkoop en de programma-invulling van de finaledag. Omdat besluiten via vele schijven dienen te lopen, kunnen we op dit moment nog niets concreets melden. Wel is duidelijk dat net als in 2005 een Supportersplein voor Willem II-supporters bij de Kuip zal worden gecreëerd.

Wij krijgen talloze vragen binnen over kaartverkoop, dagprogramma, merchandise en allerlei andere zaken. Wij hopen op jullie begrip dat we deze vragen niet allemaal persoonlijk kunnen beantwoorden. Wanneer er nieuws is, zal dit meteen Willem2.org, Tilbo.com en de andere kanalen worden gecommuniceerd. Houd deze website dus goed in de gaten. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de kaartverkoop voor de bekerfinale gaat starten en hoe deze wordt aangepakt. Het streven is nu op of omstreeks 1 april te starten met de kaartverkoop.

De Supportersclub doneert € 1000,00 aan het #SAMENNAARDEKUIP project.

Voor de ideeën die wij hebben, is geld nodig. Veel geld. Om die reden is precies een week geleden de actie #SamennaardeKuip = #Samenfinancieren gelanceerd. Dat hebben we geweten. Honderden donaties hebben we inmiddels ontvangen en de giften stromen nog steeds binnen. Wij danken iedereen voor hun gulle gaven! We hebben onze begroting echter nog (lang) niet rond. Wij vragen dan ook iedereen om te blijven storten via deze Donatiebutton.

Ten slotte pretenderen we niet de wijsheid in pacht te hebben. Ideeën over de invulling van het Willem II supportersplein bij De Kuip zijn van harte welkom. Wat mag er absoluut niet ontbreken en welke artiesten zou jij graag zien optreden? Laat het ons weten! Dat kan via Tilbo.com, maar ook door te mailen.

Supporterscollectief Willem II / Werkgroep bekerfinale 2019

2019-03-24T08:43:48+00:00