Defensie blijft het zorgenkindje van Willem II

Willem II heeft vanavond in een matig gevuld Gelredome (op een uitpuilend uitvak na) met 3-2 verloren van Vitesse. De gastheren kwamen snel op voorsprong, maar de Tricolores kwamen na deze openingstreffer verder niet meer in de problemen, maar creëerde op haar beurt verder zelf ook weinig. Na de thee verdubbelde de thuisploeg de voorsprong, maar Willem II toonde veerkracht en scoorde snel de aansluitingstreffer. Daarop nam de ploeg van Adrie Koster het initiatief, maar verzuimde echt door te drukken. Na de 3-1 en de zoveelste error in de Tilburgse verdediging leek de wedstrijd gespeeld, maar opnieuw rechtte Willem II de rug. De resterende speel- en blessuretijd was ondanks enkele kansen niet voldoende, om een gelijkspel uit het Arnhemse vuur te slepen.

Klik hier voor het wedstrijdverslag.

2019-02-18T00:55:48+00:00