Willem II zet zichzelf in eigen huis voor schut

Willem II heeft vanavond één van de slechtste wedstrijden in jaren gespeeld. In het eerste halfuur waren de Tricolores gelijkwaardig aan SC Heerenveen en kwamen na een tegentreffer met een mooie aanval snel weer op gelijke hoogte met de Friezen. Maar na de rode kaart voor Freek Heerkens zakte het in de tweede helft als een kaartenhuis in elkaar. De flanken waren kwetsbaar, omdat de gasten vaak de lange bal hanteerden. Het Tilburgse middenveld was fysiek ondermaats en werd volledig overlopen. Aanvallend werd er vanaf de zijkanten bijna niks gebracht, waardoor Fran Sol op een eiland stond. Timon Wellenreuther had een aantal goede reddingen, waardoor de eindstand ”slechts” 1-5 werd.

Klik hier voor het wedstrijdverslag.

2018-12-10T08:19:09+00:00