Willem II boekt belangrijke zege in Zwolle

Willem II heeft vanavond een belangrijke overwinning geboekt, door met 2-3 te winnen van concurrent PEC Zwolle. Het was de eerste zege sinds de 5-0 op Heracles van eind augustus. In de eerste helft hadden de Tricolores weinig te duchten van de gastheren, zodat de ruststand op 0-2 uitkwam. Na de thee scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer en ging Willem II achteruit lopen. De gastheren roken de gelijkmaker, maar voordat die zou vallen, brachten de Tricolores de marge weer op 2. De thuisploeg toonde veerkracht door terug te komen in de wedstrijd en de 2-3 te scoren. Dat was uiteindelijk ook de eindstand, maar niet voordat Willem II goed weg kwam in de slotfase met een vrije trap op de lat.

Klik hier voor het wedstrijdverslag.

2018-11-18T19:39:59+00:00