Aan de leden van de Supportersclub Willem II

De Supportersclub Willem II ontving onderstaande mail die voor zichzelf spreekt. De Supportersclub doneert € 100,00 voor dit in onze ogen goede doel. Maar we roepen onze leden op eventueel ook een kleine (of grote) bijdrage te leveren. Het bedrag dat je wilt sponseren, en dat kan ook simpelweg 1 of 2 euro zijn, kun je overmaken op de rekening van de Supportersclub Willem II onder vermelding van “Maatschappelijk Project Spakenburg”. Wij storten het binnenkomende geld rechtstreeks door aan de organisatoren bovenop de € 100,00 die de Supportersclub sowieso doneert.

Het rekeningnummer van de Supportersclub Willem II is: NL 27 INGB 0001576463.

Vriendelijke groeten, namens het bestuur,

Jan van den Dries, voorzitter

 

WILLEM II – SV SPAKENBURG, WOENSDAG 31 OKTOBER om 19.45 UUR

Beste mede Willem II supporters,

Op 1 oktober was er een overleg tussen supporters uit verschillende supportersgeledingen en de directeur van Willem II, Berry van Gool in aanwezigheid van de Supporters Liaison Officer (hooliganmanager) Peter Galle. Niet de vertegenwoordigers van de Supportersclub, Stichting KingZine en Tilburg Tifosi, maar supporters waar de afgelopen tijd af en toe ‘lawaai’ mee was waren uitgenodigd. Een hoop zaken zijn uitgesproken om onduidelijkheden en irritaties weg te nemen: geen vuurwerk meer, geen rotzooi op het veld gooien en niet meer vechten. Er ontstond een nieuw samenwerkingsverband: Hoekkie C, Vak E en KS 79, de “harde kern”. Dat deze zes organisaties samen een geweldige sfeer kunnen maken, hebben we mogen ervaren jongstleden zondag bij Willem II – Feyenoord: ABC, de KingSide en E zongen tegen elkaar in en kregen steeds meer delen van het stadion mee. Nu iedere thuiswedstrijd minstens één vak erbij.

Daags na het overleg werden we geappt:

Wij, de fanatieke aanhang van Willem II start een initiatief om gezinnen waarbij het kopen van een kaartje voor Willem II normaal niet in het budget zit, blij te maken met een bezoek aan een wedstrijd van Willem II. De keuze viel op bovengenoemde wedstrijd. We willen 300 gezinnen blij maken met kaartjes en zo kennis laten maken met Willem II. We hebben ervoor gekozen de samenwerking aan te gaan met Contour de Twern voor dit maatschappelijk project.  Zij selecteren de jeugd met hun ouders.

Vele mede-supporters en sponsoren hebben hun medewerking al aangeboden. Uiteraard zoeken we nog meer steun voor dit project. Het doel van deze actie is om het stadion vol te krijgen en vooral deze mensen een onvergetelijke avond met veel doelpunten te bieden. Door collectes, sponsoring en aanbod van diensten gaan we er een succes van maken.

MAAR NU: HOE GAAN WE HET REGELEN????

Supportersclub en Stichting KingZine hebben hun medewerking toegezegd. Leden van deze organisaties kunnen hun donatie kwijt bij hun eigen bestuur, dat er zorg voor draagt dat de gelden bij de organisatie komen.

Hoekkie C, Vak E en KS ’79 zijn vertegenwoordigd in het organisatiecomité en hebben dus korte directe lijntjes. Organisator Brian Smans bestelt de kaarten bij Kim van Baal en rekent af bij Willem II. Sponsoren die willen participeren (€ 2,50 per kind; € 5,00 per ouder) moeten per mail kaarten bestellen bij Kim van Baal. Zij ontvangen een rekening van Willem II (€ 15,00 voor een gezin met twee kinderen).

Kim en Brian zorgen ervoor dat de kaarten bij Contour de Twern komen of bij vergelijkbare organisaties als de Johan Stekelenburg Stichting en Samen Sterk.

 

We rekenen op veel medewerking,

De verenigde supporters van Willem II

2018-10-10T09:41:42+00:00