Ben trots op Willem II, ook (ver) buiten Tilburg

Leden van de Supportersclub konden afgelopen zaterdag tijdens de Koningsdag hun seizoensgeschenk afhalen. Dit jaar was het cadeau een badhanddoek met de beeltenis van het standbeeld Jan van Roessel en de bekende regel uit het clublied Rood-wit en blauw onzer vad’ren erop. Menig lid zal deze maand niet in het Tilburgse vertoeven, maar elders in de wereld voor een korte of lange vakantie.

Ongetwijfeld zal de handdoek deel uitmaken van de bagage. De Supportersclub nodigt haar leden om het vakantiekiekje met daarop de handdoek (duidelijk zichtbaar) naar haar toe sturen. Aan deze fotoactie zijn een aantal leuke prijzen gekoppeld:

  1. Gratis busreis
  2. Bal met handtekeningen A-selectie
  3. Een mooi voetbalboek

Mail je foto voor 1 september door naar Vakantiekiekje. Uit de inzendingen zullen dan drie prijswinnaars getrokken worden.

Leden die een foto inzenden, geven de Supportersclub toestemming om deze te gebruiken in haar mediakanalen (website, Social Media en clubblad).

2018-08-07T05:44:24+00:00